0343 41 26 78    06 52 07 44 56
0343 41 26 78    06 52 07 44 56
Please install and activate the "Revolution Slider" plugin to show the slides.

Rijschool Doorn: Raymond Roeten

Ben je van plan je rijbewijs te gaan halen en woon je in Doorn denk dan zeker even aan autorijschool rroeten.nl. Misschien wel  de leukste, gezelligste, mooiste, drukste, vetste rijschool van Doorn. Zeer ervaren jonge enthousiaste instructeurs zullen er met passie en hun ervaring alles aan doen om jou zo goed en snel als mogelijk het felbegeerde roze papiertje te bezorgen.

Rijlessen in Doorn in een BMW

Wanneer je voor het eerst in een auto mag rijden is het natuurlijk leuk als dit een mooi auto is. Ons wagenpark bestaat dan ook uit drie hele mooie lesauto’s. Hiermee verzorgen wij de rijlessen in de regio. Wij hebben in ons wagenpark 3 BMW’s en een Saab. De Saab is een aangepaste automaat, hiermee verzorgen wij ook rijlessen voor mensen met een beperking. Je hebt de mogelijkheid om rijles te volgen in een automaat of in een handgeschakelde lesauto.

Rijles bij een professionele rijschool in Doorn

Professionaliteit vinden wij belangrijk en is de basis van het behalen van succes. Wij rijden daarom uiteraard met goed onderhouden lesauto’s. Daarnaast zijn ze uiteraard rookvrij en schoon. Ook onze instructeurs komen in gepaste nette kleding. Onze rijlessen zijn altijd overdag en duren 2 uur per les. Wij geven enkel 1 op 1 les en rijden niet tijdens de les naar de volgende cursist. Je gaat dus niet iemand ophalen of wegbrengen tijdens de les.

Voortgang van jouw rijlessen
Om de voortgang van jouw rijlessen bij te houden maken we gebruik van een digitale leskaart. Zo heb je altijd inzicht in de de vorderingen en heb je een overzicht van de rijlessen die je hebt gehad. Tevens kun je zien wat er in de komende rijlessen behandeld gaat worden. Om onze rijlessen goed in te plannen maken wij gebruik van de app Plango. Deze app geeft je inzicht in wanneer je rijlessen hebt en is zeer makkelijk in gebruik.

Naast een professionele rijles vinden wij een ontspannen sfeer ook belangrijk. Lukt het even niet, of wil je iets met ons bespreken dan kan dit uiteraard altijd.

Kennismakingsgesprek voor rijlessen

Voor aanvang van de rijlessen komt Raymond even langs bij jou thuis. Tijdens dit gesprek maken we uiteraard kennis en wordt alles verteld over onze werkwijze. We vertellen alles wat je van ons mag verwachten en uiteraard wat we van jou verwachten. Na dit gesprek kun je beslissen of je bij ons je rijbewijs komt halen.  

Onze rijschool is gevestigd in Doorn en wij hebben cursisten in de hele regio. Dus woon je in Maarn, Odijk, Wijk bij Duurstede, Cothen of Langbroek neem dan gerust contact met ons op.