0343 41 26 78    06 52 07 44 56
0343 41 26 78    06 52 07 44 56
Please install and activate the "Revolution Slider" plugin to show the slides.

Rijlessen in Langbroek volg je bij Rijschool Raymond Roeten

Woon je in Langbroek en wil je binnenkort je rijbewijs gaan halen dan ben je bij Rijschool Raymond Roeten aan het goede adres. Wij verzorgen rijlessen in Langbroek en omstreken. Bij deze rijschool leer je autorijden en zul je ook ervaren dat het meer een autorijtraining is dan een autorijles. Door op een andere manier les te geven dan reguliere rijscholen, zal je ervaren dat de ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van rijtrainingen het verschil maakt.

De know how van SRO (specialistische rij opleidingen) of VRO (voortgezette rij opleidingen) maar ook de rijvaardigheidstrainingen, slipcursussen, testen van auto’s, demonstraties geven, race cursus, drift cursus, rally ervaring, speelt een grote rol bij het maken van een keuze van een rijschool.

Professionele rijschool in Langbroek

Rijles 1 op 1 gedurende 2 uur in een rook vrije auto voorzien van alle gemakken maakt de autorijles tot een feest. Je krijgt les van 2 instructeurs die afwisselen om de rijlessen op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Je krijgt les van een man en vrouw in een BMW 1 serie. We hebben handgeschakelde auto’s maar we beschikken ook over een SAAB automaat. Deze automaat kan beperkt aangepast kan worden.
Voor links rem en links gas ook is de auto geschikt voor code 35 dat betekent beperkte bediening van 1 van beide armen c.q. handen. Kortom u bent bij rroeten.nl aan het juiste adres voor rijles, bijscholing, opfriscursussen maar ook voor voortgezette en specialistische rij opleidingen.

Wil je meer informatie over onze rijlessen of onze rijschool kijk dan even verder op deze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0343-412678 of via de mail info@rroeten.nl of rroeten@hotmail.com